The road to knowing the East : in memoriam of Prof. Alexander Fedotoff, DHabil. (Philology, 2019)
На 28 октомври 2018 г. ни напусна проф. дфн Александър Федотов – изключителен учен, ерудит, интелектуалец, искрен и незаменим приятел. Той беше истински просветител, съзидател на прекрасни творчески общности, личност, която остави ярка следа в българската наука и култура.