“East goes West”: eastern philosophy and the academic curriculum of Japanese studies in Bulgaria (Philology, 2026)
Гергана Петкова. Съзнателно образование. Примери от българската японистика. Издателство „Звезди“, 2020, 155 с. ISBN 978-954-8697-82-8.