Language and professional communication 4 webinar (Philology, 2026)
На 18 юни 2021 г. се проведе уебинар на тема „Език и професионална комуникация 4 – Изследвания и практики на учене, преподаване и оценяване на чужди езици за общи и професионални цели“ в рамките на проект на ФНИ – СУ № 80-10-134 / 26.03.2021 г.