Online seminar series dedicated to Africa (Philology, 2026)
През март специалност „Африканистика“ стартира серия онлайн семинари, посветени на Африка. Срещите се провеждат два пъти месечно, в платформата „Зуум“, като по този начин са отворени за максимален брой външни участници и гост-лектори.