Digitization of higher education in the context of the Covid-19 pandemic (Philology, 2026)
В рамките на проекта „Дигитализация и образование в условията на Ковид-19 пандемията: практики и иновации във висшето образование в България и страните от Централна Азия (Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан) и Иран“ се проведоха три от поредицата уебинари с университети от Казахстан, Узбекистан и ИР Иран, организирани от Факултета по класически и нови филологии с участието на Научнообразователния и културен център „Ал Фараби“ и Центъра за източни езици и култури при Софийския университет „Св. Климент Охридски“.