About German-Bulgarian dictionary: minimum of linguistic terms (Philology, 2026)
Павлова, Галина. Немско-български речник-минимум на лингвистичните термини, Kleines Wörterbuch linguistischer Termini (deutsch-bulgarisch). Трето издание. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2011, 165 с. ISBN 978-954-07-3060-8.