The universities in Kyrgyzstan and Tajikistan share their experience in the digitalization of university education during the COVID-19 pandemic (Philology, 2021)
Над 65 университетски преподаватели, изследователи, докторанти и студенти от партньорските университети и Алма матер участваха в уебинарите, проведени през ноември т.г. и посветени на практиката и опита на учебните заведения в Киргизстан и Таджикистан в условията на пандемични ограничения.