Eastern studies – traditions and contemporaneity : international scientific conference (Philology, 2022)
На 15 и 16 октомври 2022 г. в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ се проведе международна научна конференция в хибриден формат – присъствие на живо и онлайн участие, в памет на проф. дфн Александър Федотов. Форумът бе с надслов „Изтокознанието – традиции и съвременност“.