Korean ritual folklore: among texts and images from Jeju island (Philology, 2024)
Бенева, Райна. Корейски обреден фолклор (сред текстове и образи от остров Чеджу). Монография. Първо издание. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, София, 2024 г. ISBN 978-954-07-5956-2