Norm, change and sacredness in the Arabic language and Islamic culture (Philology, 2024)
Тодоров, Виктор, Евстатиева, Галина (съставители). Норма, промяна и сакралност в арабския език и ислямската култура. В памет на доц. д-р Виктор Тодоров. Под общата редакция на Симеон Евстатиев. София: Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2024, 400 с. ISBN 978-954-07-6079-7; ISBN (e-book) 978-954-07-6080-3