Fourteenth Conference of young scholars and PhD students at the Faculty of Classical and Modern Philology, May 18, 2017 (Philology, 2026)
В Ректората на Софийския университет се проведе традиционната конференция на нехабилитираните преподаватели във Факултета по класически и нови филологии.