(untitled) (Philology, 2026)
На 27 юни 2018 г. в Нов български университет се състоя Съвместен докторантски семинар – кръгла маса на тема „Актуални проблеми и съвременни тенденции в развитието на езиковедските и дидактическите изследвания“. Това е второто по рода си научно събитие, организирано от департамент „Чужди езици и култури“ на Нов български университет и катедра „Методика на чуждоезиковото обучение“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.