(untitled) (Philology, 2021)
Над 65 университетски преподаватели, изследователи, докторанти и студенти от партньорските университети и Алма матер участваха в уебинарите, проведени през ноември т.г. и посветени на практиката и опита на учебните заведения в Киргизстан и Таджикистан в условията на пандемични ограничения.