(untitled) (Philology, 2021)
Бисерка Велева. Дипломатическата кореспонденция между България и Германия (лингвистичен анализ). Трето издание. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2018, 399 с. ISBN 978-954-07-4537-4