(untitled) (Philology, 2026)
Международният ден на китайския език беше отбелязан тържествено в СУ „Св. Климент Охридски“ на 14 април 2022 г. със серия от академични и културни прояви, организирани от катедра „Китаистика“ към Факултета по класически и нови филологии със съдействието на посолството на Китайската народна република в България.