(untitled) (Philology, 2026)
Маркова, Магдалена & Цветков, Пламен (съст.). Език и професионална комуникация 4. Учене, преподаване и оценяване на чужди езици за общи и професионални цели. София: Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2022, 160 с. ISBN 978-954-07-5406-2.