(untitled) (Philology, 2022)
Робова, Антоанета. Творчески фигури и кръговрат на изкуствата в прозата на Ерик-Еманюел Шмит. Първо издание. Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2022, 304 с. ISBN 978-954-07-5505-2