(untitled) (Philology, 2023)
В началото на декември 2022 г. в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ се проведе международна научна конференция на тема Crossing Borders: Rethinking the Humanities Across Disciplines. Идеята на конференцията беше да обедини научните интереси на изследователи от различни области на хуманитаристиката и да обърне по-задълбочено внимание на промените, предизвикани от все по-обхватното дигитализиране на човешкия живот. Конференцията продължи от 2 до 4 декември като в четиринадесетте панела взеха участие над 60 учени от Европа, Азия и Африка.