Проучване на факторите, влияещи на успешното учене на втори език (Филология, 2026)
Шопов, Т., Е. Софрониева. Всичко да става за поука. Проучване на факторите, влияещи на успешното учене на втори език. София: Университетско издателство „Св. Климент Охридски“. 2017, 181 с.