Фигуративно мислене и език 5 (Филология, 2026)
Домакин на Петата международна конференция „Фигуративно мислене и език“, проведена въпреки няколкократни отлагания заради пандемичната обстановка през 2020 г., бе Факултетът по класически и нови филологии на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.