Синхронното виртуално обучение по чужд език в предучилищна и начална училищна възраст (Филология, 2026)
Рачева, Вероника. Ранно чуждоезиково обучение в синхронна виртуална учебна среда, Варна, 2020, 189 с., ISBN 978-619-91630-2-3.