Когато говорим на испански: относно комуникативната компетентност (Филология, 2024)
Ana del Río, Milena Popova. A la hora de hablar. Hacia una competencia comunicativa. Tercera edición. София: Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2023, 272 с. ISBN 978-954-07-5629-5