Четиринадесета научна конференция на нехабилитираните преподаватели и докторанти във Факултета по класически и нови филологии, 18 май 2017 г. (Филология, 2026)
В Ректората на Софийския университет се проведе традиционната конференция на нехабилитираните преподаватели във Факултета по класически и нови филологии.