Стратегии за учене при (не)ефективното чуждоезиково обучение по корейски език (Филология, 2026)
Докладът разглежда различните методи на преподаване и стратегиите, касаещи чуждоезиково обучение по корейски език. Основно внимание се обръща на проблемите, които възникват между ефективните и неефективните учащи, и причините за тях. Стратегиите са разгледани обстойно и разликите между двете групи са обяснени чрез подробно изследване.
Keywords: стратегии за учене; ефективно обучение; неефективно обучение; чуждоезиково обучение по корейски език