(untitled) (Филология, 2026)
Филологията – класическа и нова. Юбилейна научна конференция на Факултета по класически и нови филологии, 3 април 2015 г. (Съставител: Димитър Веселинов) София: Университетско издателство „Св. Климент Охридски“. 2016, 768 с., ISBN 978- 954-07-4082-9.