Кодекс Ван де Раад за журналисти: етичен кодекс на Асоциацията на белгийските журналисти - Иванова, Ива (Медии и език, 2018)
Кодекс Ван де Раад за журналисти: етичен кодекс на Асоциацията на белгийските журналисти