Журналистиката на участието като средство за създаване, разпространяване и проверка на фалшиви новини - Сухарова, Ваня (Медии и език, 2019)
Статията има за цел да проследи ролята на журналистиката на участието в създаването, тиражирането (споделянето) и разкриването (докладването) на фалшивите новини.
Keywords: журналистика на участието; фалшиви новини; медии