Телевизионен пиар и поведение пред камера. Аудио-визуални стратегии, практики, умения - Иванова, Поля (Медии и език, 2020)
В изследването се разработват няколко теоретични полета – телевизията, тв пиар, поведението пред камера, сравнителната аудио-визуална теория. Развиват се показатели за оценка на медийни практики, свързани с поведението пред камера и тв пиар. Създава се обща класификация на тв пиар.
Keywords: телевизия; тв пиар; поведението пред камера; сравнителната аудио-визуална теория