Скандинавска поезия в превод на студенти (Journal for German and Scandinavian Studies / Списание „Германистика и скандинавистика“, 2021)
Представяме ви преводи на поезия на ярки представители на класическата и съвременната норвежка и шведска литература, преведени от студенти в специалност „Скандинавистика“ и в двете магистърски програми към специалността - „Език, култура,превод“ и „Нордистика“.