Приноси на проф. Майа Разбойникова-Фратева за германистичното литературознание и за българската германистика - Ендрева, Мария (Списание „Германистика и скандинавистика“ / Journal for German and Scandinavian Studies, 2023)
В статията се отбелязват заслугите на проф. Майа Разбойникова-Фратева в областта на литературознанието.