Преводи на откъси от късното творчество на Кнут Хамсун (Списание „Германистика и скандинавистика“ / Journal for German and Scandinavian Studies, 2024)
Преводите са дело на студенти от трети курс на специалност „Скандинавистика“, които проявяват особен интерес към скандинавските литератури, цялостното творчество на Кнут Хамсун и други скандинавски писатели.