(untitled) (Списание „Германистика и скандинавистика“ / Journal for German and Scandinavian Studies, 2024)
В третото издание на Студентския конкурс за превод от немски език участниците имаха възможност да работят по избор върху откъс от последния роман на съвременния немски писател Ян Петер Бремер Nachhausekommen (Berlin/München: Berlin Verlag, 2023) и върху пасаж от монографията на Юлиане Ребентиш Der Streit um Pluralität. Auseinandersetzungen mit Hannah Arendt (Berlin: Suhrkamp, 2022), посветена на политическата философия за плурализма на Хана Аренд.