(untitled) (Списание „Германистика и скандинавистика“ / Journal for German and Scandinavian Studies, 2024)
Подбраните тук стихотворения запознават българската четяща аудитория както с популярни, така и с малко познати представители на съвременното норвежко и датско поетическо изкуство.