Pars pro toto. Литературните Балкани в Европа: от редактора (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Новият брой на списание Colloquia Comparativa Litterarum, трети по ред от основаването му през 2015 г., е съставен от три части:1. Pars pro toto. Литературните Балкани в Европа2. Miscellanea3. Рецензии