Световен ли е „Нобел“? (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
За книгата: Амелия Личева. Световен ли е „Нобел“? Изд. Колибри, София, 2019. [Amelia Licheva. Is the Nobel Prize an Award for World Literature?]