Джовани Киаромани и неговото пътуване от Виена до Бурса през 1659 г. (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
За книгата: Пенка Данова (съст. и прев.). Джовани Киаромани и неговото пътуване от Виена до Бурса през 1659 г. София, Изд. Парадигма, 2017, 257 с. [Penka Danova (Ed. and translation). Giovanni Chiaromanni and his Travel from Vienna to Bursa in 1659.]