Пространства на копнеж и принадлежност: териториалност, идеология итворческа идентичност в литературата и киното (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Пространства на копнеж и принадлежност: териториалност, идеология и творческа идентичност в литературата и киното.