Превод и трансфер на знания от енциклопедични издания, 1680-1830 (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Translation and Transfer of Knowledge in Encyclopedic Compilations, 1680-1830, ed. by Clorinda Donato and Hans-Jürgen Lüsebrink. University of Toronto Press, 2021. [Превод и трансфер на знания от енциклопедични издания, 1680-1830.]