Френската култура на Балканите (XIX – XX в.) – взаимовръзки и рецепция (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Френската култура на Балканите (XIX – XX в.) – Взаимовръзки и рецепция. Съставител Рая Заимова.