(untitled) (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
За сборника: Пътища и пътеки на европеизма на Балканите. Научни изследвания в чест на 50-годишнината от основаването на Института за балканистика с Център по тракология. Съставители Антоанета Балчева, Йорданка Бибина; Предговор и редакция Антоанета Балчева. София, ИБ&ЦТ, Изд. „Фабер“, 2014, 422 с.