(untitled) (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Милош Църнянски, славянството и славяно-славянският диалог. За книгата: Валентина Седефчева. Славянската тема в творчеството на Милош Църнянски. Велико Търново: Университетско издателство „Св. св. Кирил и Методий“, 2017.