(untitled) (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Надежда Стоянова. Украси и гримаси. Мода и модерност в българската литература от 20-те и 30-те години на ХХ век. София, Изд. „Парадигма“, 2022, 378 с.