(untitled) (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Ангел Валентинов Ангелов. Филология, литература и символна география на Европа: Ерих Ауербах, Лео Шпитцер, Едуард Саид, Стефан Цвайг, Хуго фон Хофманстал. София, Булгед, 2022, 364 с. https://litclub.bg/library/fil/angelvangelov/kniga2022.pdf