(untitled) (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Велинова, Малинка, Антоанета Робова, Теодора Цанкова (съст.). Норми и пренаписване/митове и преформулиране. – Филологически форум, брой 1 (15), 2022, ISSN 2534-9473. https://philol-forum.uni-sofia.bg/portfolio-item/philological-forum-15/