(untitled) (Colloquia Comparativa Litterarum, 2025)
Веселин Будаков, Галина Аврамова, Георги Жечев и Трейси Спийд (Съставители). Междудисциплинарни и междукултурни изследвания в чест на проф. д-р Мадлен Данова. Науч. ред. проф. д.ф.н. Валери Стефанов. София: Университетско издателство „Св. Климент Охридски“, 2023.